Geen verspilling meer dankzij de Ecopods Vloerreiniger

De wateroplosbare Ecopods capsules wijken af van de traditionele (ecologische) schoonmaakmiddelen, en dat heeft tal van voordelen, o.a. geen verspilling meer! De groene capsules (die gemaakt worden op basis van algen) bevatten enkel geconcentreerd schoonmaakmiddel en zijn volledig vrij van water. Dit zorgt voor een erg licht en compact product, hetgeen opslag en transport veel efficiënter maakt ten opzichte van schoonmaakmiddelen in traditionele verpakking.

COMPACT

Ook thuis in de kast nemen deze producten dus nauwelijks plaats in beslag. Verpakt in onze kraft papier stazakjes zijn deze makkelijk weggezet en blijven de capsules langdurig goed bewaard. In optimale conditie blijven de capsules tot 3 jaar bruikbaar.

De capsules kunnen natuurlijk ook in een verpakking naar keuze bewaard worden. Zo zijn een glazen bokaal ook meer dan geschikt. Bewaar deze wel buiten het bereik van kinderen en zorg voor een correcte labeling.

ALTIJD DE JUISTE DOSERING

Eén capsule gaat steeds in een emmer gevuld met 5 tot 15 liter water. In de praktijk is 7 à 8 liter dus helemaal prima. Gebruik meer of minder water afhankelijk van de vervuiling van de vloer. Gebruik bij een lichte vervuiling wat meer water, zo doet u ook nog eens meer vierkante meter met één capsule.

Knip de capsule zeker niet open. Deze lost immers volledig op in water. In warm water gaat het proces wat sneller. Hoe dan ook is uw product na een paar minuten helemaal klaar voor gebruik.

Doordat het product op deze manier steeds juist gedoseerd is (er wordt niet meer doorgekapt zoals bij traditioneel verpakte vloerreinigers) kan de Ecopods Vloerreiniger gebruikt worden op elk type vloer. Zo is het product geschikt voor gebruik op natuursteen, marmer, parket, kurk, … zolang er minstens vijf liter water gebruikt wordt om de capsule in te verdunnen.

GEEN VERSPILLING VAN PRODUCT

In een zakje Vloerreiniger Pods zitten 40 capsules. Dit komt dan overeen met evenveel doseringen. Bij traditionele vloerreinigers gebeurt het doseren heel wat minder nauwkeurig en wordt er al snel te veel product gebruikt. Teveel product kan schadelijk zijn voor de vloer en de verpakking is op deze manier ook snel leeg.

Dankzij de capsules wordt telkens de juiste hoeveelheid product gebruikt en weet u exact hoeveel doseringen u uit één verpakking haalt, ook als uw huishoudhulp deze producten gebruikt.

Een zakje van 40 capsules komt overeen met 2 liter traditioneel verpakte vloerreiniger. Naast een veel nauwkeurigere dosering, zijn de Ecopods ook nog een heel wat lichter (120 gram tegenover 2kg) en compacter !

[button text=”KLIK HIER VOOR ONZE VLOERREINIGER” expand=”true” link=”https://backup.ecopods.nl/product/vloerreiniger/”]

Winkelwagen
De waardering van ecopods.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.
Scroll naar boven