Spray eerst op een doek

 width=

Wij adviseren om het schoonmaakproduct altijd eerst op een doek te sprayen. Waarom? Omdat wanneer je het product op een doek vernevelt, je veel doeltreffender schoonmaakt en minder product gebuikt. De perfecte dosering is ons doel. Niet alleen de pods zorgen voor de juiste dosering, maar ook sprayen op een doek in plaats van op het oppervlak. Minder schoonmaakproduct gebruiken is weer ecologischer.  Als je rechtstreeks op de oppervlakte spuit, gebruik je veel meer product dan dat nodig is. Ecopods is een krachtige, biologisch afbreekbare formule en is daardoor zuinig in gebruik.

TRIGGERS

En onze triggers zorgen voor een nog zuiniger gebruik. Per push wordt er slechts 1ml verneveld. Voldoende voor een goed resultaat, én je komt lekker lang toe met jouw fles.

ALTIJD DE JUISTE DOSERING

Om het extra makkelijk te maken hebben we in dezelfde kleuren als de producten (blauw, geel, rood en groen), ook microvezel doeken in dezelfde kleuren. Wij adviseren dat je dezelfde kleur doek gebruikt bij hetzelfde product. Dit is hygiënisch en makkelijk om te onthouden. Jouw huishoudhulp is ook opgeleid met deze kleurcode.

Onze microvezel doeken zijn super absorberend en hebben geen afboording daardoor krijg je een streeploos resultaat.

GEBRUIK VAN MICROVEZEL DOEKEN

De microvezel doeken kun je het beste reinigen door te wassen. Door de doeken uit te spoelen en uit te wringen, worden de doeken minder goed schoon. Je mag de doeken wassen op 60 of 90 graden. De doeken blijven mooi zelfs na honderden keren wassen. Let op, gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter in combinatie met de doek. De doeken kunnen daar niet goed tegen. Na het wassen, kun je de doeken het beste laten drogen en niet in de droogkast doen. Dit is beter voor de doek en beter voor het milieu.

 

Winkelwagen
De waardering van ecopods.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.
Scroll naar boven