Schoonmaken van kantoor en horeca

Ecopods

Milieuvriendelijk en krachtig schoonmaakmiddel: Een duurzame keuze voor jouw bedrijf

Aandacht voor en milieuvriendelijk kantoor of horeca gelegenheid een trend of een must?

Ecologische vloerreiniger Ecopods met 160 losse capsules voordeelverpakking.

Krachtige ecologische schoonmaakmiddelen zijn niet meer weg te denken uit een moderne, verantwoordelijke bedrijfsvoering. Of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak van kantoren of de intensieve reiniging in de horeca, milieuvriendelijke opties bieden een uitkomst zonder in te boeten aan effectiviteit. Deze middelen zijn speciaal ontwikkeld om de meest vieze plekken, waar bacteriën zich graag ophopen, grondig en veilig te reinigen. Denk hierbij aan bureaus, toetsenborden maar ook bijvoorbeeld het sanitair, dat door veel verschillende mensen wordt gebruikt en daardoor een broeinest van bacteriën kan zijn.

Door te kiezen voor ecologische alternatieven, draagt u bij aan een beter milieu en zorgt u voor een gezondere werkplek voor uw medewerkers en klanten. Tevens geeft u een signaal af aan uw medewerkers en klanten dat u bewust bezig bent en geeft om het milieu.

De voordelen van schoonmaken van kantoren met ecologische schoonmaakmiddelen

Het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen voor kantoor heeft diverse voordelen. Ten eerste zorgt het voor een veilige en gezonde werkomgeving. De afwezigheid van agressieve chemicaliën betekent minder kans op irritaties en allergieën voor de medewerkers. Bovendien zijn deze producten vaak biologisch afbreekbaar, waardoor ze het milieu minder belasten.

Waarom starten met Ecopods?

  • Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten
  • Extra krachtig: ontwikkeld vanuit de professionele branche
  • De pods zijn biologisch afbreekbaar en zero waste
  • De aluminium flessen stijlvol en herbruikbaar
  • Besparing van 91% op afval
  • Besparing van 92% op CO2
  • Besparing van 95% op ruimte
  • Geen onnodig vervoer van water over de weg
  • Perfecte dosering
  • Eenvoudig in gebruik en zacht voor het milieu

Ecologische reiniging in de horeca: een schone zaak

Voor de horeca zijn de  ecologische schoonmaakmiddelen van Ecopods een uitkomst. Niet alleen vanwege de strenge hygiëne-eisen, maar ook omdat gasten steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid. Met de  ecologische schoonmaakmiddelen van Ecopods toont u aan dat uw onderneming maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Kies voor Duurzaamheid en Effectiviteit voor jouw bedrijf

Stap over naar krachtige ecologische schoonmaakmiddelen. Niet alleen voor een schoner kantoor en een hygiënischere horecaomgeving, maar ook voor een betere wereld. De meest vieze plekken op kantoor en in de horeca verdienen een schoonmaakoplossing die zowel krachtig als verantwoord is. Kies voor producten die het milieu ontzien en tegelijkertijd zorgen voor een onberispelijke reiniging.

92% minder CO2 bij gebruik van Ecopods
92% minder CO2
Geschikt voor vegans
100% vegan
pod vloerreiniger Ecopopds
perfecte dosering
Winkelwagen
De waardering van ecopods.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.
Scroll naar boven